Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/slovensko/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

Srdiečko

Hodnocení: 2/5

Slovensko, Nízké Tatry, Demänovská Dolina

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

HOTEL SRDIEČKO

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Popis

V letních a zimních měsících můžete využít značené turistické stezky v okolí hotelu. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi a sportovní nadšence. V hotelu můžete využívat wellness, dětský koutek, úschovnu lyží, půjčovnu společenských her, Wi-Fi internet.

V nejbližším okolí se nachází Chopok – třetí nejvyšší hora Nízkých Tater (2023,6 m) nabízí nádherný výhled do okolí.

Dále pak Ski areál Jasná – velké a velice ambiciózní lyžařské středisko na hřebeni Nízkých Tater. Slovenský skiareál číslo 1.

Ubytování

Jednolůžkový pokoj Standard je vybaven TV/SAT, telefonem, vlastním sociálním zařízením a fénem.
Dvoulůžkový pokoj Standard TWIN má oddělené lůžka a je vybaven TV/SAT, telefonem, vlastním sociálním zařízením, fénem a připojením k internetu přes Wi-Fi. Bez možnosti přistýlky.
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželským lůžkem a jednou přistýlkou, je vybaven TV/SAT, telefonem, vlastním sociálním zařízením, fénem a připojením k internetu přes Wi-Fi.
Rodinný pokoj disponuje manželkou postelí a poschoďovou postelí pro děti, je vybaven TV/SAT, telefonem, vlastním sociálním zařízením, fénem a připojením k internetu přes Wi-Fi.
Apartmán jejich součástí je ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s rohovou sedačkou, která se dá využít jako příležitostné lůžko pro 2 osoby, nebo poschoďová postel a sedačka, které dohromady poskytují kapacitu 3 lůžek (podle typu apartmánu). Jsou vybavené TV/SAT, telefonem, vlastním sociálním zařízením, fénem, vířivou vanou, mini ledničkou a připojením k internetu přes Wi-Fi.
Apartmán Srdiečko poskytuje nejvyšší standard ubytování. Apartmán Srdiečko je správnou volbou pro skutečnou rodinnou dovolenou pod Chopkem. Tvoří ho ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj se sedací soupravou, která může sloužit jako přistýlka pro 3 osoby. V apartmánu se nachází i samostatná kuchyňka s jídelním koutem.

Zimní popis

V zimním období je v provozu čtyřsedačková lanovka vzdálená pouze 50 m od hotelu. Možnost lyžování na jižní straně Chopku Vám nabízí upravované sjezdové tratě.

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se snídaní nebo polopenzí zdarma. Dětská postýlka zdarma.

Příplatky

Pobyt se psem 15 EUR/den. Rekreační poplatek 1 EUR/den platí se při příjezdu.

Cena zahrnuje:

Ubytování s polopenzí, lanovkami a vodními parky

snídaně formou bufetu
večeře formou bufetu nebo 4-chodové menu servírované v závislosti na obsazenosti hotelu
bezplatné Wi-Fi připojení na pokoji
parkování u hotelu
vstup do wellness světa s vnější vířivkou, saunami a odpočívárnou
lístky na lanovky a vstupy do vodních parků v ceně pobytu *

  • Nabídka platí pro všechny pobyty v termínu od 21. 4. 2024 do 30. 11. 2024 (poslední den check-out). Nabídka neplatí pro příjezdový den (check-in) a počet lístků se rovná počtu nocí během pobytu. Lístky jsou nepřenosné a v daný den je možné využít zároveň lístky na lanovky v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách a také vstupy do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová během aktuální provozní doby.


Využití lístků na lanovky i vstupů do vodních parků je podmíněno registrací všech členů rezervace do programu Gopass před nástupem na pobyt. Pokud již klient registrovanou Gopass kartu má, je třeba ji předložit při check-inu. V případě zájmu o vydání Gopass karty na recepci hotelu, bude její vydání na místě zpoplatněno částkou 2 €. V případě odmítnutí registrace klienta do Gopass ztrácí nárok na čerpání služeb – lístků na lanovky a vstupy do vodních parků, jakož i finanční kompenzaci.

Cena na osobu / noc s polopenzí a volný vstup do wellness centra (max. 3 hodiny denně). Prodej pobytů je na základě plovoucích cen, proto uvedené ceny v cenové tabulce jsou jen orientační. Plovoucí ceny se mění dle obsazenosti termínů. Čím je termín více vyprodaný, tím je vyšší cena. Proto se vyplatí kupovat si pobyty s předstihem, kdy termíny jsou minimálně obsazené. Ušetříte. Přesná cena Vám bude sdělena při potvrzení rezervace.

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se snídaní nebo polopenzí zdarma. Dětská postýlka zdarma.

Cena nezahrnuje:

  • Rodinný pokoj
  • Rekreační poplatek
  • Pobyt se psem
  • Pokoj Suit
  • Apartmán

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 20 m
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • TV TV ano
  • Dětský koutek, Dětské hřiště Dětský koutek ano
  • Fitness Fitness ano
  • Bar Bar ano
  • Domácí zvířata povolena Domácí zvířata povolena ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Popis

Nízké Tatry jsou druhým největším Národním parkem a čtvrtým nejvyšším pohořím Západních Karpat. Jestliže v případě výšky obsadily až třetí místo, pak v případě celkové rozlohy zaujímají místo první. A skutečně Nízké Tatry jsou nejrozsáhlejším pohořím nejen Slovenska, ale celých Západních Karpat.
  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 20 m

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 6 °C v noci 0 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 8 °C v noci -3 °C

  • Sobota 11 °C v noci 7 °C

  • Neděle 11 °C v noci 8 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout