Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/slovensko/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

Chalets Jasná Collection Apartments

Hodnocení: 4/5

Slovensko, Nízké Tatry, Jasná

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Chalets Jasná Collection Apartments Hodnocení: 4/5

CHALETS JASNÁ COLLECTION APARTMENTS

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Popis

Apartmány Moderm mají stylově upravený a moderně zařízený interiér, který Vám poskytne pocit soukromí a domova. Apartmány se nachází v přímo u sjezdovky celoročního střediska Jasná, můžete zde tudíž provozovat letní i zimní turistiku. K dispozici nabízí lyžárnu, společenskou místnost, vnitřní Wellness s odpočívárnou, finskou saunou i venkovní výřivkou, která je společná pro všechny apartmány v daném chalete.

V nejbližším okolí se nachází Demänovská jeskyně svobody – jedna z nejkrásnějších přírodních památek Nízkých Tater a Slovenské republiky vůbec.

Dále pak Tarzánie - Jasná – jedná se o nejdelší překážkovou lezeckou lanovou dráhu ve Střední Evropě s rozlohou cca 5 000 m2.

Nebo také Chopok – třetí nejvyšší hora Nízkých Tater (2023,6 m) nabízí nádherný výhled do okolí.

Nebo dále ještě Ski areál Jasná – velké a velice ambiciózní lyžařské středisko na hřebeni Nízkých Tater. Slovenský skiareál číslo 1.

Ubytování

Mountain Apartment Jednoložnicový – v útulném jednoložnicovém apartmánu se nachází prostorná ložnice s manželskou postelí, koupelna se sprchovým koutem a obývací pokoj, který poskytuje útočiště pro příjemné večery s rodinou či přáteli. V každém apartmánu se nachází obývací pokoj s rozkládacím gaučem a kuchyň s kompletním vybavením.
Mountain Apartment Dvouložnicový s privátní infrasaunou – prostornější dvouložnicový apartmán disponuje ložnicí s manželskou postelí a vlastní koupelnou, dvoulůžkovou ložnicí a koupelnou se sprchovým koutem. V každém apartmánu se nachází obývací pokoj s rozkládacím gaučem a kuchyň s kompletním vybavením.
Mountain Apartment Dvouložnicový s infrasaunou v přízemí – v přízemí najdete lyžárnu, která je společná pro všechny apartmány. Disponuje ložnicí s manželskou postelí a vlastní koupelnou, dvoulůžkovou ložnicí a koupelnou se sprchovým koutem a infrasaunou. V každém apartmánu se nachází obývací pokoj s gaučem a kuchyň s kompletním vybavením. K přízemnímu apartmánu patří také prostorná terasa.
Mountain Apartment Dvouložnicový s privátní vířivkou – prostornější dvouložnicový apartmán disponuje ložnicí s manželskou postelí a vlastní koupelnou, dvoulůžkovou ložnicí a koupelnou se sprchovým koutem. V každém apartmánu se nachází obývací pokoj s rozkládacím gaučem a kuchyň s kompletním vybavením. Na terase apartmánu se nachází vířivka pro dokonalý odpočinek.

Příplatky

Rekreační poplatek 1,5 EUR / osoba a noc, platba na místě.

Cena zahrnuje:

Ubytování bez stravy, s lanovkami a vodními park

speciální benefity pro rodiny s dětmi
Chalet Service – služby 4 * hotelu
ideální poloha v středisku Jasná
soukromé parkoviště před Chaletem
TV se satelitním příjmem, Wi-Fi internet
výměna ručníků
lístky na lanovky a vstupy do vodních parků v ceně pobytu *

  • Nabídka platí pro všechny pobyty v termínu od 21. 4. 2024 do 30. 11. 2024 (poslední den check-out). Nabídka neplatí pro příjezdový den (check-in) a počet lístků se rovná počtu nocí během pobytu. Lístky jsou nepřenosné a v daný den je možné využít zároveň lístky na lanovky v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách a také vstupy do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová během aktuální provozní doby.


Využití lístků na lanovky i vstupů do vodních parků je podmíněno registrací všech členů rezervace do programu Gopass před nástupem na pobyt. Pokud již klient registrovanou Gopass kartu má, je třeba ji předložit při check-inu. V případě zájmu o vydání Gopass karty na recepci hotelu, bude její vydání na místě zpoplatněno částkou 2 €. V případě odmítnutí registrace klienta do Gopass ztrácí nárok na čerpání služeb – lístků na lanovky a vstupy do vodních parků, jakož i finanční kompenzaci.

Cena za celý apartmán / noc s vlastní stravou. Prodej pobytů je na základě plovoucích cen, proto uvedené ceny v cenové tabulce jsou jen orientační. Plovoucí ceny se mění dle obsazenosti termínů. Čím je termín více vyprodaný, tím je vyšší cena. Proto se vyplatí kupovat si pobyty s předstihem, kdy termíny jsou minimálně obsazené. Ušetříte. Přesná cena Vám bude sdělena při potvrzení rezervace.

Cena nezahrnuje:

  • Rekreační poplatek

Informace o hotelu

  • TV TV ano
  • Minibar Minibar ano
  • Lednička Lednička ano
  • Domácí zvířata povolena Domácí zvířata povolena ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Vyberte si termín

Destinace

Popis

Nízké Tatry jsou druhým největším Národním parkem a čtvrtým nejvyšším pohořím Západních Karpat. Jestliže v případě výšky obsadily až třetí místo, pak v případě celkové rozlohy zaujímají místo první. A skutečně Nízké Tatry jsou nejrozsáhlejším pohořím nejen Slovenska, ale celých Západních Karpat.

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout