Zájezd do

Horský Hotel Kopřivná

Hodnocení: 0/5

Česká republika, Jeseníky, Malá Morávka

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

HORSKÝ HOTEL KOPŘIVNÁ

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Popis

Naprostý relax a uvolnění najdete ve wellness, které kombinuje saunování a odpočinek ve vyhřáté odpočívárně s neopakovatelným zážitkem venkovních lázní v přírodě Jeseníků. Naprosté uvolnění těla i ducha vám dopřeje masáž od našich profesionálů. Hotel se nachází přímo na sjezdovce Skiareálu s 6-sedačkovou lanovkou, která je vyhřívaná s „bublinou“ a zvedací plošinou pro děti. Pyšníme se skvěle upravovanou 1 350 m dlouhou a pro večerní lyžování výborně osvětlenou sjezdovkou, nejdelší v okolí. V závěru roku 2017 byla otevřena nová červená sjezdovka o délce 920 m. Obě sjezdovky jsou skvěle nasvětlené pro večerní lyžování. V létě se okolí hotelu promění v Bikepark, kde si na své přijde cyklista jakéhokoliv věku. Nejen dětmi oblíbený Funpark nabízí spoustu atrakcí po celý rok. V hotelovém areálu se nachází multifunkční hřiště, na kterém najdete vyžití pro míčové sporty nebo trénink. Okolí horského hotelu Kopřivná je protkané cyklostezkami a turistickými trasami, které nabízí nekonečné možnosti výletů v památkově a přírodně chráněné oblasti Hrubého Jeseníku. Po svých, na kole, běžkách nebo koloběžkách, okolní příroda Jeseníků si získá vaše srdce, tak jako si získala už to naše.

Ubytování

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, koupelnou, LCD TV, připojením k internetu přes Wi-Fi a telefonem. Ke každému pokoji náleží samostatný zamykatelný box ve vyhřívané lyžárně, kde si můžete odložit své lyžařské a snowboardové vybavení.
Pokoje classic: dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje. Pokoje mají mini lednici a výhled na bazén i parkoviště.
Pokoje classic plus: dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje. Pokoje mají navíc mini lednici a vysoušeč vlasů. Pokoje mají výhled na bazén i parkoviště.
Pokoje superior: dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje. Pokoje mají navíc vysoušeč vlasů, župany a mini bar. Pokoje mají výhled na bazén i parkoviště.
Pokoje superior plus: dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje. Pokoje mají navíc vysoušeč vlasů, župany, mini bar. Pokoje mají výhled do údolí. Čtyřlůžkový pokoj má 2 oddělené ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou a jídelní stůl.

Příplatky

Rekreační poplatek 21 Kč / osoba a noc, platba na místě. Pobyt se psem 200 Kč / den, platba na místě.

Cena zahrnuje:

Čtyřlůžkové pokoje

Cena za osobu / noc se snídaní

Cena nezahrnuje:

  • Rekreační poplatek
  • Pobyt se psem

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 0 m
  • TV TV ano
  • Minibar Minibar ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Popis

Jeseníky jsou pohoří pokrývající severní část Moravy. Nejjižnější výběžky sahají ke Šternberku a Olomouci, nejsevernější k Polsku. Lze je rozdělit na hornatinu Kralického Sněžníku, Hrubý a Nízký Jeseník a jejich podhůří. Nejvyšší jesenické vrcholy se vypínají nad vrstevnici 1400 m. n. m. a jsou od 1300 - 1350 m. n. m. pokryty horskými loukami (holemi). Horské hřebeny spadají prudce do hlubokých koryt horských říček. Směrem k horní hranici lesa roste kleč, která je zde uměle vysazena, tímto došlo k tomu, že se zde vytvořily jedinečné lokality (např. z Velké kotliny se uvádí na 450 druhů vyšších rostlin, je to nejbohatší botanická oblast ČR) Není zde vzácností borůvčí, brusinky a vřes. Níže pak nastupují převážně jehličnaté lesy. V lesích je značné množství lovné zvěře, zejména jelení a srnčí. Žije zde liška, jezevec, kuna, lasička a vzácně kamzík, vlk a rys. Z dravců např. káně, jestřáb, krahujec, poštolka nebo sova. Krajinu podhůří tvoří mnohotvárná údolí a pahorkatina přecházející do nížin.

Tato oblast je hlavním rozvodím mezi mořem Baltským a Černým. Výjimku tvoří hora Klepý u Králického Sněžníku, kde pramení Tichá Orlice, která odtéká do Labe a ním do Severního moře. Pod vrcholem Kralického Sněžníku pramení nejdelší moravská řeka Morava.

Podle klimatického zastoupení je zde zastoupena chladná a mírně teplá oblast. V chladné oblasti teplota nepřesahuje červnovou teplotu 15°C a zahrnuje nejvyšší oblasti Jeseníků, které jsou tímto jedny z nejchladnějších v ČR. Ostatní území patří k mírně teplé oblasti. Teplota zde klesá v průměru o 0,6°C na 100 m výšky.

Klimaticky vhodné podmínky a minerální prameny daly za vznik množství lázeňských měst - např. Jeseníku, Lipové-lázní, Karlově Studánce Velkým Losinám.

Četné geomorfologické jevy, jeskyně, kaskády, vodopády, vyhlídkové skály, pestrá květena a bohatá zvířena jsou předmětem zájmu domácích i zahraničních turistů.
  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 0 m

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 8 °C v noci 0 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 10 °C v noci 0 °C

  • Sobota 14 °C v noci 7 °C

  • Neděle 12 °C v noci 10 °C

  • Pondělí 13 °C v noci 4 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout