Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/slovensko/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

Apartmány Koliba Kamzík

Hodnocení: 0/5

Slovensko, Vysoké Tatry, Starý Smokovec

Sdílet
V těsné blízkosti lanovky na Hrebienok 4 apartmány & 4 studia Půjčovna kol

Více o hotelu

Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Apartmány Koliba Kamzík

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Fakultativní služby

Soukromá sauna : 15EUR/90 minut
Výměna osušek : 2EUR/1ks
Výměna lůžkovin : 3EUR/lůžko
Dětská postýlka, polštář, peřina : 15EUR/pobyt.

Informace

*Příjezd : 14:00 - 18:00
*Odjezd : 7:00 - 10:00
*Parkování je zdarma
*V ceně není zahrnut rekreační poplatek ve výši 3,5€/noc
*Domácí zvířata nejsou povolena.
DYNAMICKÉ CENY - ceny se mohou měnit dle obsazenosti hotelu. Přesné ceny na vyžádání.

Středisko

Starý Smokovec
Praha: 560 km, Brno: 360 km, Bratislava: 330 km

Poloha

Koliba Kamzík se nachází na začátku jedné z nejznámějších částí Vysokých Tater, v Starém Smokovci. Budova Koliby Kamzík zastřešuje nejen ubytovací část, ale i restaurační prostor. Apartmány a studia Koliby Kamzík jsou umístěny v těsné blízkosti stanice pozemní lanovky provozované na Hrebienok.

Vybavení

Recepce, kuchyňka, WiFi, úschovna zavazadel, lyžárna. Restaurace je situována v objektu. Parkoviště se nachází přímo před apartmánem Koliba Kamzík.

Ubytování

Apartmánový dům disponuje čtyřmi apartmány a čtyřmi studiy, přičemž každé ze zařízení má vlastní sociální zařízení, kuchyňský kout, televizor a bezplatné internetové připojení.
Typy pokojů:

* Studio pro 2-4 osoby : obývací část s TV a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, manželská postel nebo 2 oddělená lůžka, kuchyň - lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, jídelní kout, koupelna - sprchový kout, WC.
* Apartmán pro 2-4 osoby : ložnice s manželskou postelí, obývací místnost s TV a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, kuchyň - lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, jídelní kout, koupelna - sprchový kout, WC.

Stravování

V restauraci jsou ubytovaným hostům podávány snídaně formou bufetu.

Sport a zábava

Hosté se mohou vydat do 1 km vzdáleného turistického střediska Hrebienok nebo na Lomnický štít, od kterého nás pak dělí 6 km. Pro aktivnější hosty zde čekají cyklostezky a vysokohorská turistika v přilehlém okolí, běžkařské stezky, sjezdové lyžování.

Lyžování

Starý Smokovec
nadmořská výška 1018 - 1480 m.n.m
Tři střediska Vysoké Tatry - Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso a Starý Smokovec nabízejí skvělé lyžování a neopakovatelné zážitky. 24 kilometrů vždy upravených sjezdovek, sníh minimálně 5 měsíců v roce, překrásné prostředí alpského charakteru a netradiční atrakce. Dopravte se lanovkou na Hrebienok, nejoblíbenější místo zimních turistických vycházek, a užijte si denní i noční sáňkování. Zároveň v tomto středisku najdete snadnou sjezdovou trať optimální pro lyžaře začátečníky. Nejvýše položená a nejstrmější sjezdovka z Lomnického Sedla 2 190 m n. m. v Tatranské Lomnici uspokojí i nejnáročnější lyžaře. Nejvýše položená tatranská osada Štrbské Pleso nabízí 9 km zasněžovaných sjezdovek a pro běžkaře jsou k dispozici běžecké tratě v celkové délce až 26,5 km.

Vybavení hotelu

  • Pobyt pro dítě zdarma
  • Rodina s dětmi

Informace o hotelu

  • TV TV ano
  • Lednička Lednička ano
  • Dětský koutek Dětský koutek ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Destinace

Popis

Miniaturní velehory, či České velehory na Slovensku. Až tyto názvy uslyšíte věřte, že se nejedná o nic jiného než o Vysoké Tatry. Zimní Tatry: to je špičkové lyžování na vysoko položených sjezdovkách, skialpinismus, freeride a spousta zábavy a sportu.

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout