Zájezd do

HOTEL BERGHOF

Hodnocení: 0/5

Česká republika, Západní Čechy

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

HOTEL BERGHOF

Poloha

hotel s rodinnou atmosférou ležící v nadmořské výšce 945 m nad lázeňským městem Jáchymov, v části Nové Město, cca 3 km od centra Jáchymova, kam lze dojít po značených turistických trasách cca za 20 min. Rozlehlý pozemek hotelu je obklopen lesy a zaručuje klidně strávenou dovolenou.

Lyžování

Areál Náprava se 3 lyžařskými vleky a 7 sjezdovkami se nachází bezprostředně nad lázněmi Jáchymov a nabízí upravované lyžařské tratě všech obtížnosti, část tratí je uměle zasněžována. 7 km: Skiareál Klínovec, který je největším lyžařským střediskem Krušných hor, nabízí upravované a uměle zasněžované lyžařské tratě všech stupňů obtížnosti v celkové délce 10 km. V areálu je dále k dispozici 35 km upravovaných běžeckých tratí a U-rampa. Dalšími lyžařskými areály jsou například areál Neklid s několika sjezdovkami a vleky nebo areál Novako, který je vhodný hlavně pro začátečníky a rodiny s dětmi a skiareál Plešivec se 3 moderními 4 sedačkovými lanovkami, dětským parkem, lyžařskou školou a dalšími atrakcemi. .

Koupání

letní nadzemní bazén. 3 km - aquapark Agricola Jáchymov (bazén, tobogán, dětský bazének s vodopádem, whirlpool).

Vybavení

restaurace, snídárna, sauna, lyžárna, úschovna kol, letní terasa, prostorná zahrada, pergola, dětské hřiště. Parkoviště u hotelu.

Cena zahrnuje

Ubytování: 1, 2, 3 a 4-lůžkové pokoje, hygienické zařízení, TV-SAT, WiFi internet. Stravování: snídaně nebo polopenze (dle zvoleného typu pobytu). Snídaně formou švédského stolu.

Speciální nabídka

děti do 2,99 let bez nároku na služby ZDARMA WiFi internet ZDARMA Parkování ZDARMA

Doprava

vlastní

Poznámky

možnost dokoupení cestovního pojištění minimální délka pobytu 2 noci možný pobyt se psy za poplatek 200 Kč/noc (malé plemeno), 300 Kč/noc (velké plemeno) Pobytová taxa (poplatek MÚ) 35 Kč/os/noc, Možnost zapůjčení dětské postýlky 100 Kč/noc.


Informace o hotelu

Vyberte si termín

Destinace

Popis

Západní Čechy nabízí plno možností pro strávení aktivní i odpočinkové dovolené. Turisticky atraktivní oblasti jsou v části Krušných hor a Šumavy, pro relaxaci se vydejte do lázeňských center Karlovy Vary, Františkovy nebo Mariánské lázně s bohatými procedurami pro uvolnění těla i mysli. Ve městě se nachází několik minerálních pramenů a lázeňských kolonád. Největší kulturní a společenská akcí se stal světově proslulý Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, který každoročně navštěvují slavné hvězdy. Nejvyšší hora Krušných hor Klínovec a další zimní střediska zase uspokojí všechny lyžařské nadšence.

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout