Zájezd do

U Lip

Hodnocení: 3/5

Česká republika, Beskydy, Trojanovice

Sdílet
800 m lanovka na Pustevny Domací kuchyně s krajovými specialitami Sauna & masáže

Více o hotelu

Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

HOTEL U LIP

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Popis

Penzion U lip je vzdálený cca 800 m od lanové dráhy na Pustevny. V okolí sportovní zařízení – krytý bazén (5 km ve městě), posilovna, solárium, fitness centrum, tělocvična, sauna (v hotelu Ráztoka). Na Pustevnách jsou udržované sjezdovky s různou obtížností, s vleky, a půjčovna lyží a ski servis.

V nejbližším okolí se nachází Tarzanie – tarzanie je největší lanové centrum v ČR a nabízí několik překážkových tras s různou obtížností. Specialitou parku je dětská trasa, která je vhodná pro děti již od 4 let.

Dále pak Pustevny – jsou pojmenované po poustevnících, kteří zde žili a z nichž poslední zemřel roku 1874, jsou význačným turistickým střediskem.

Ubytování

Ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s připojením k internetu přes Wi-Fi. Pokoje jsou rozděleny na dva typy:

pokoje standard s vlastním sociálním zařízením a TV pokoje business s vlastním sociálním zařízením, TV a minibarem (nadstandardně veliké pokoje)

Letní popis

Příznivcům vodních sportů je k dispozici krytý bazén ve Frenštátě pod Radhoštěm. V letních měsících pak i Aquapark. Zajímavým zážitkem může také být návštěva Lanového centra Tarzanie. Zejména pak pro skupiny dětí (škola v přírodě, lyžařský výcvik, školní výlet…) Nedaleko je známá socha pohanského Boha Radegasta a vrchol Radhošť s kaplí Cyrila a Metoděje.

Vděčným výletním cílem je také starobylé městečko Štramberk, které je díky své bohaté historii na seznamu UNESCO. Dominantou města je hrad Trúba se svou věží. V blízkosti se nachází známá jeskyně Šipka, ve které byly objeveny kosterní pozůstatky člověka neandrtálského.

Unikátní pohled na tradiční život na Valašsku nabízí Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm.

Pro příznivce automobilového průmyslu je určitě velice zajímavá expozice Technické muzeum Tatra v Kopřivnici.

Zimní popis

Lyžování: penzion je vzdálený cca 800 m od lanové dráhy na Pustevny. Lanovkou pohodlně přístupné Pustevny nabízí lyžařům i snowboardistům mnoho sjezdovek různých obtížností. Na své si přijdou i příznivci běžeckého lyžování. Hřebeny Pusteven nabízí spoustu zajímavých běžeckých tras s nádhernými výhledy do okolní krajiny.

Slevy

Dítě do 2 let bez nároku na lůžko zdarma. Bonus: Klienti ubytování v pokojích standard a business mají volný vstup do sauny a fitness.

Příplatky

Rekreační poplatek v ceně pobytu. Poplatek za psa 130 Kč/den. Parkování v ceně pobytu.

Cena zahrnuje:

Pokoj Business

Volný vstup do sauny a fitness.

Cena na osobu / noc se snídaní.

Dítě do 2 let bez nároku na lůžko zdarma. Bonus: Klienti ubytování v pokojích standard a business mají volný vstup do sauny a fitness.

Cena nezahrnuje:

  • Dítě do 2 let bez nároku na služby
  • Pobyt se zvířetem

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 800 m
  • TV TV ano
  • Minibar Minibar ano
  • Fitness Fitness ano
  • Domácí zvířata povolena Domácí zvířata povolena ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Popis

Beskydy se nacházejí na východu Moravy při hranici s Polskem a Slovenskem. Zasahují do oblasti Karpat, proto je pro tuto oblast charakteristické členité horské vrcholy, vrchoviny a pahorkatiny Moravskoslezských Beskyd, Vsetínských vrchů a na jihu zčásti i Javorníky.

Známé a oblíbené rekreační oblasti pro turistické vyžití jsou např. Visalaje, Bílý Kříž, Bumbálka, Pustevny, Radhošť, Rožnov pod Radhoštěm. Nejvíce navštěvované lyžařské střediska jsou Pustevny, Bílá, Bečva, Krásná nebo Soláň. Pro běžky jsou Beskydy také zařízené, najdete tu mnoho upravovaných běžeckých tras.

K nejlákavějším kulturním památkám můžeme hrdě zařadit hrad Starý Jičín, zámek ve Frýdku Místku nebo zříceninu hradu Hukvaldy. K poznávání je toho hodně, rozhodně si udělejte čas a nenechejte si ujít zdejší okolní památky i místní kulturní život.
  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 800 m

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 10 °C v noci 4 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 11 °C v noci 1 °C

  • Sobota 16 °C v noci 9 °C

  • Neděle 15 °C v noci 11 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout