Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/slovensko/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

Depandance Magnólia (resortu Beatrice)

Hodnocení: 0/5

Slovensko, Vysoké Tatry, Tatranská Lomnica

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Depandance Magnólia (resortu Beatrice) Hodnocení: 0/5

Vila Magnólia

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Fakultativní služby

Tatry Card, soukromá sauna, dětská postýlka, polštář, peřina, soft úklid (podlaha, koupelna/WC, vysypání odpadků), výměna osušek, výměna ložního prádla.

Informace

*Příjezd : 14:00 - 18:00 (Po 18hod je nutné předem informovat recepci hotelu Beatrice)
*Odjezd : 07:00 - 10:00
*V ceně není zahrnut rekreační poplatek ve výši 3,50€ / os a noc.
*Výměna lůžkovin - 3€/kus
*Výměna osušek - 2€/kus
*Domácí zvířata nejsou povolena.
*Bezplatné parkoviště se nachází přímo před budovou Vily Magnolia
DYNAMICKÉ CENY - mohou se měnit v závislosti na obsazenosti hotelu. Přesné ceny na vyžádání.

Středisko

Tatranská Lomnica
Praha: 560 km, Brno: 360 km, Bratislava: 340 km

Poloha

Vila Magnólia je lokalizována v těsné blízkosti centra Tatranské Lomnice, jednoduše dostupná autem, autobusem i Tatranskou železnicí. Spolu s Vilou Beatrice a Vilou Julia tvoří Resort Beatrice, přičemž všechny tři budovy jsou od sebe navzájem vzdáleny přibližně 300 m. Možnost lyžování 1 km.

Vybavení

Hlavní recepce ( 07:00 - 18:00 ) se nachází ve Vila Beatrice v těsné blízkosti. Během celého pobytu mají nejmenší hosté k dispozici dětský koutek nacházející se na mezipatře. Hosté mohou využít možnost posezení ve společných prostorách s pohovkou, křesly a dekoračním krbem v přízemí. Parkoviště se nachází přímo v areálu objektu a je zdarma.

Ubytování

Typy apartmánů:
* dvoulůžkové studio s 1 přistýlkou (typ A 2 + 1): pro 2-3 osoby, obývací část s TV a pohovkou pro 1 osobu, manželská postel, kuchyň - lednice, dvojplotna, mikrovlnná trouba, varná konvice, jídelní kout, koupelna - sprchový kout, sociální zařízení.
* třílůžkové studio s 2 přistýlkami (typ B 3 + 2) : pro 3-5 osob, obývací část s TV a s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, manželská postel a samostatné lůžko/3 samostatná lůžka, kuchyň - lednice, dvojplotna, mikrovlnná trouba, varná konvice, jídelní kout, koupelna - sprchový kout, sociální zařízení. Studiu přísluší balkon.
* třílůžkový apartmán s 2 přistýlkami (typ A 3 + 2) : 3-5 osob, ložnice s manželskou postelí a odděleným lůžkem, obývací pokoj s TV a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, kuchyň - lednice, dvojplotna, mikrovlnná trouba, varná konvice, jídelní kout, koupelna - sprchový kout, sociální zařízení.
* čtyřlůžkový apartmán s 2 přistýlkami (typ B 4 + 2) : pro 4-6 osob, ložnice s manželskou postelí, obývací místnost se 2 oddělenými lůžky, rozkládací pohovkou pro 2 osoby s TV, kuchyň - lednice, dvojplotna, mikrovlnná trouba, varná konvice, jídelní kout, koupelna - vana, sociální zařízení. Některým apartmánům přísluší balkon.

Stravování

Snídaně formou bufetu nebo servírované jsou podávané v nedalekém Hotelu kukučka ( cca 50m ).
* Snídaně - 07:30 - 10:00hod
Možnost dokoupení polopenze. Večeře se skládá ze 3 chodů a je také podávána v hotelu Kukučka.

Sport a zábava

Nadšeným turistům poskytuje Tatranská Lomnica a její okolí ideální startovací místo pro vysokohorskou turistiku, ať už na Zelené pleso, Vodopády Studeného potoka, či další místa. Obdivovat můžete také řemeslné a lidové umění v galerii Ústředí lidové umělecké výroby, seznámit se s rozmanitými druhy tatranských rostlin v botanické zahradě nebo navštívit Muzeum Tatranského Národního Parku.

Nabídka programů

Hosté hotelu získávají ke svému pobytu slevu do tradičních slovenských restaurací - Koliba Kamzík ve Starém Smokovci a Salaš ve Velkém Slavkově. Také slevu do moderních restaurací Olivia v Novém Smokovci a v Tatranské Lomnici. Slevy je možné uplatnit v době pobytu. Hosté se před placením musí prokázat voucherem na ubytování.
Salaš Slavkov - 10% z ceny jídel z jídelního lístku
Koliba Kamzík - 10% z ceny jídel z jídelního lístku
Olivia Restaurant - 10% z ceny jídel z jídelního lístku

Lyžování

Tatranská Lomnica
nadmořská výška: 900 m - 2200 m
Nejvyšší lyžařské středisko na Slovensku nabízí 12 km sjezdovek na upatí Lomníckého štítu. Skiareál je vhodný pro začínající i zkušené lyžaře. Pro snowboardisty je v areálu snowpark. Běžkaři ocení 27 km běžeckých tratí. Středisko nabízí 6 km modrých, 5 km červených a 1 km černých sjezdovek. K přepravě slouží 2 kabinové lanovky, 4 sedačkové lanovky a 2 vleky.

Vybavení hotelu

  • Rodina s dětmi
  • WIFI zdarma

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 600 m
  • TV TV ano
  • Lednička Lednička ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Vyberte si termín

Destinace

Popis

Miniaturní velehory, či České velehory na Slovensku. Až tyto názvy uslyšíte věřte, že se nejedná o nic jiného než o Vysoké Tatry. Zimní Tatry: to je špičkové lyžování na vysoko položených sjezdovkách, skialpinismus, freeride a spousta zábavy a sportu.
  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 600 m

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 33 °C v noci 27 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 33 °C v noci 27 °C

  • Sobota 32 °C v noci 28 °C

  • Neděle 33 °C v noci 27 °C

  • Pondělí 33 °C v noci 27 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout