Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/slovensko/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

Chalets Jasná Collection

Hodnocení: 4/5

Slovensko, Nízké Tatry, Jasná

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

CHALETS JASNÁ DE LUXE

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Popis

Usaďte se do komfortního křesla a dopřejte si ničím nerušenou exkluzivitu , panoramatický výhled z vašeho prostorného balkonu nebo teplo z vašeho praskajícího krbu. Chalety de Luxe v Jasné si vás podmaní svým klidem a zároveň stylem, který si v prostředí výjimečného prostředí Slovenská hor prostě zamilujete .

V nejbližším okolí se nachází Demänovská jeskyně svobody – jedna z nejkrásnějších přírodních památek Nízkých Tater a Slovenské republiky vůbec.

Dále pak Tarzánie - Jasná – jedná se o nejdelší překážkovou lezeckou lanovou dráhu ve Střední Evropě s rozlohou cca 5 000 m2.

Nebo také Chopok – třetí nejvyšší hora Nízkých Tater (2023,6 m) nabízí nádherný výhled do okolí.

Nebo dále ještě Ski areál Jasná – velké a velice ambiciózní lyžařské středisko na hřebeni Nízkých Tater. Slovenský skiareál číslo 1.

Ubytování

V jednom Chaletu se nacházejí dva apartmány, které je možné v závislosti na přání a počtu hostů propojit dveřmi v obývacím pokoji. Každý apartmán má dvě komfortní dvoulůžkové ložnice v patře a obývací pokoj v přízemí s krbem, balkonem, TV a rozkládacím gaučem, který může sloužit jako přistýlka pro 1 dospělého nebo 2 děti. S obývákem je spojena kuchyň s kompletním vybavením pro náročné (obědová sestava pro 6 lidí, mikrovlnka, sporák, myčka nádobí, kávovar). Koupelny se pro vaše pohodlí nacházejí v přízemí i na patře. Jejich součástí je na obou patrech i sprchový kout.
Mountain mezonet s privátní infrasaunou – Při každém chaletu se nachází parkoviště a v přízemí najdete lyžárnu. V obývacím pokoji se nachází krb, který zahřeje během chladných dnů. Hostům v našich mezonetech je také k dispozici privátní infrasauna.
Mountain mezonet se soukromým wellness – Při každém chaletu se nachází parkoviště a v přízemí najdete lyžárnu. V obývacím pokoji se nachází krb, který zahřeje během chladných dnů. V obývacím pokoji se nachází krb, který zahřeje během chladných dnů. Hostům v našich mezonetech je k dispozici infrasauna a soukromé in-house wellness, kde si do sytosti vychutnáte relax pouze v kruhu vašich nejbližších.

Zimní popis

Chalety de Luxe se nacházejí přímo u lyžařské sjezdovky ve středisku Jasná – Zahrádky.

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se snídaní nebo polopenzí zdarma (dle objednané stravy dospělých osob). Dětská postýlka zdarma.

Příplatky

Rekreační poplatek 1,5 EUR/den platí se při příjezdu. Apartmán LUX 620 Kč/apartmán a noc.

Cena zahrnuje:

Ubytování se snídaní, lanovkami a vodními parky

snídaně
speciální benefity pro rodiny s dětmi
Chalet Service – služby 4 * hotelu
ideální poloha v středisku Jasná
soukromé parkoviště před Chaletem
TV se satelitním příjmem, Wi-Fi internet
dřevo do krbu
výměna ručníků
lednička, myčka, kávovar, mikrovlnka
lístky na lanovky a vstupy do vodních parků v ceně pobytu *

  • Nabídka platí pro všechny pobyty v termínu od 21. 4. 2024 do 30. 11. 2024 (poslední den check-out). Nabídka neplatí pro příjezdový den (check-in) a počet lístků se rovná počtu nocí během pobytu. Lístky jsou nepřenosné a v daný den je možné využít zároveň lístky na lanovky v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách a také vstupy do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová během aktuální provozní doby.


Využití lístků na lanovky i vstupů do vodních parků je podmíněno registrací všech členů rezervace do programu Gopass před nástupem na pobyt. Pokud již klient registrovanou Gopass kartu má, je třeba ji předložit při check-inu. V případě zájmu o vydání Gopass karty na recepci hotelu, bude její vydání na místě zpoplatněno částkou 2 €. V případě odmítnutí registrace klienta do Gopass ztrácí nárok na čerpání služeb – lístků na lanovky a vstupy do vodních parků, jakož i finanční kompenzaci.

Cena za celý Mountain mezonet / noc se snídaní. Prodej pobytů je na základě plovoucích cen, proto uvedené ceny v cenové tabulce jsou jen orientační. Plovoucí ceny se mění dle obsazenosti termínů. Čím je termín více vyprodaný, tím je vyšší cena. Proto se vyplatí kupovat si pobyty s předstihem, kdy termíny jsou minimálně obsazené. Ušetříte. Přesná cena Vám bude sdělena při potvrzení rezervace.

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se snídaní nebo polopenzí zdarma (dle objednané stravy dospělých osob). Dětská postýlka zdarma.

Cena nezahrnuje:

  • Rekreační poplatek

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 50 m
  • TV TV ano
  • Lednička Lednička ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Popis

Nízké Tatry jsou druhým největším Národním parkem a čtvrtým nejvyšším pohořím Západních Karpat. Jestliže v případě výšky obsadily až třetí místo, pak v případě celkové rozlohy zaujímají místo první. A skutečně Nízké Tatry jsou nejrozsáhlejším pohořím nejen Slovenska, ale celých Západních Karpat.
  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 50 m

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 6 °C v noci 1 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 9 °C v noci -3 °C

  • Sobota 11 °C v noci 7 °C

  • Neděle 11 °C v noci 9 °C

  • Pondělí 12 °C v noci 7 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout