Zájezd do

Veronza Resort

Hodnocení: 0/5

Itálie, Val di Fiemme/Obereggen, Cavalese

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Hotel Veronza: Pobyt s polopenzí 7 nocí

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Hotel Veronza: Pobyt s polopenzí 7 nocí

Informace

Akce

Akce 4=3 (4 noci za cenu 3)

01.12.-19.12.

02.04.-07.04.

Akce 7=6 (7 nocí za cenu 6) 16.03.-01.04.
Akce 6=5 (6 nocí za cenu 5) 16.03.-01.04.
Akce Last Minute "just in time" Akce platí na rezervace maximálně 3 dny před nástupem

Akce nelze kombinovat

Slevy a příplatky

Příplatek za pobyt se zvířetem (pouze rasy do 10 kg) *

15 € / den

*hradí se na místě

Minimální délka pobytu

02.12.-19.12.

3 noci

19.12.-26.12. 4 noci
26.12.-02.01. 7 nocí
02.01.-06.01. 5 nocí
06.01.-20.01. 4 noci
20.01.-03.02. 7 nocí
03.02.-02.03. 7 nocí
02.03.-09.03. 4 noci
09.03.-07.04. 3 noci

Destinace

Cavalese je atraktivní turistické středisko ležící v oblasti Val di Fiemme na severu Itálie. Z městečka vede soustava lanovek do oblasti Malga Nuova (2229 m.n.m.).

Oblast Val di Fiemme slučuje pod jednotným skipasem „Val di Fiemme-Obereggen“ 5 skiareálů. Navíc je v celé oblasti platný i skipas „Dolomity SuperSki“ který spojuje 12 lyžařských oblastí. Val di Fiemme-Obereggen“ nabízí 105 km sjezdovek v oblastech Alpe Cermis, Ski Center Latemar, Bellamonte-Alpe Lusia, Rolle, Lavaze-Oclini, 3 snowparky a bezplatný skibus. Sjezdovky sloučené pod „Dolomity SuperSki“ mají délku 1200 km.

Lyžařské informace

Středisko Alpe Cermis

Poloha: 860 - 2 250 m (převýšení 848 m)

Celková délka sjezdovek: 24 km (10 km modrých, 9 km červených, 5 km černých)

Celkový počet vleků: 7

Lyžařská mapa střediska Alpe Cermis

Středisko Latemar ( Obereggen/​Pampeago/​Predazzo )

Poloha: 1 540 - 2 388 m (převýšení 1390 m)

Celková délka sjezdovek: 49 km (9,3 km modrých, 32,8 km červených, 6,9 km černých)

Celkový počet vleků: 18 + 4 koberce

Celková délka běžeckých tratí 100 km.

Lyžařská mapka střediska Latemar

Hotel Veronza

Hotel Veronza **** leží v údolí Val di Fiemme 4 km od Cavalese na panoramatickém místě v blízkosti lyžařských sjezdovek a turistických tras. Nabízí komfortní ubytování, dvě restaurace, bar, vnitřní bazén, wellness centrum, fitness centrum, kvalitně vybavený dětský koutek, animační a sportovní program, lyžárnu a nádherné výhledy na vrcholky Dolomit. Lyžařský vlek Doss Dei Laresi (nástupní místo v rezortu Alpe Cermis) je vzdálen 3 km od hotelu. Samožřejmostí jsou bezplatné skibusy. Hotel je velice oblíbený pro své možností - studia s kuchyňkou nebo s polopenzí, pokoje az pro 5 osob a pro krásné wellness a bazén. Je vyhledáván rodinami.

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v podkrovních dvoulůžkových pokojích, rodinných pokojích s patrovým lůžkem, dvoupokojových rodinných pokojích typu Comfort a elegantních studiích typu Junior Suite. Ke standardní výbavě patří koupelna se sprchovým koutem, vysoušeč vlasů, bidet, telefon, trezor a televize se satelitními programy.

Rodinné pokoje se skládají z denní místnosti s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a menší ložnice s palandou, která je od obývacího pokoje oddělena posuvnými dveřmi. Rodinné pokoje typu Comfort jsou prostornější. Součástí je obývací pokoj, ložnice s manželskou postelí, malá ložnice s palandou a dalším samostatným lůžkem, koupelna se sprchou a balkon.

Gastronomie

Výborná regionální i mezinárodní jídla lze ochutnávat v hotelové restauraci Cervo a hotelové pizzerii. V ceně ubytování jsou snídaně a večeře včetně nápojů (voda, červené a bílé víno, ovocné šťávy a nealkoholické nápoje). Pravidelně se zde konají kuchařské show. Na aperitiv láká hotelový bar.

Wellness centrum

Příjemné chvíle relaxace si můžete dopřát v hotelovém wellness centru Aqua Vitalis s krytým bazénem pro dospělé, dětským bazénem a saunovým světem s Finskou saunou, tureckou parní lázní a relaxační místností s nabídkou bylinkového čaje. Za příplatek si lze objednat masáž, lázeňskou proceduru nebo kosmetické ošetření.

Lyžařské středisko

Nejblíže hotelu a rezidenci se nachází skiareál Alpe Cermis s nejdelší sjezdovkou Olimpia (7,5 km). Nástupní stanice se nachází 3,5km od hotelu v městečku Cavalese. Zde si užijete jeden z nejzajímavějších výhledů na Dolomity..

Lyžařská mapka Alpe Cermis

Středisko Latemar (nástupní lokalita Pampeago) s více než 50 km tratí, které spojují Pampeago s Predazzem a Obereggenem je pravým lyžařským rájem. Vyznačuje se slunečným a stabilním počasím, širokými sjezdovkami a vyhlášenou kuchyní s kulinářskou a vinařskou tradicí. Díky dobře zvládnuté koordinaci vznikly skipasy Dolomity Superski nebo Skipass Fiemme a dá se tak vyzkoušet více středisek.

Ve Val di Fiemme a ve Val di Fassa se jezdí proslulý běžkařský dálkový závod Marcialonga - sedmdesátikilometrová trať vede z Moeny do Canazei, vrací se zpět do Moeny a míří dál přes Predazzo na Molinu, odkud se vrací do cíle v Cavalese. Závodu se každoročně účastní tři až čtyři tisíce amatérských lyžařů.

Lyžařská mapka Val di Fiemme / Oberregen

Rodiny s dětmi

Hotel je dobrou volbou pro rodiny s dětmi. Pro nejmladší hosty je zde k dispozici dětská herna se zábavními prvky, rodinný animační program, venkovní hřiště, wellness zóna s dětským bazénem a vodními hračkami, možnost zapůjčení dětské soupravy (dětská postýlka, jídelní židle, přebalovací pult a ohřívač lahví – nutno vyžádat během rezervace) a letní zábavní program Veronza Ranger Academy (pouze v letní sezoně)

Hotelové vybavení

Součástí hotelové nabídky je dále recepce, výtah, úschovna zavazadel, služba praní a žehlení, fitness centrum, půjčovna kol, půjčovna lyží, úschovna lyží a internetové připojení WIFI.

Zvířata

V hotelu je možnost ubytovat se zvířaty (menší rasy do 15 kg – kromě štěňat). Zvířata jsou povolena pouze v některých pokojích. Za pobyt se zvířetem se účtuje poplatek ve výši 15 € za den.

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat zdarma na parkovišti před hotelem nebo v garáži za poplatek ve výši 10 € za den .

Cena zahrnuje:

7x ubytování, 7x polopenze včetně nápojů k večeři (voda, bílé a červené víno, ovocné džusy, nealkoholické nápoje), odpolední svačinka v hodinách od 16:30 do 17:30 (čaj, káva a sladké pečivo), vstup do wellness centra, vstup do bazénu, miniklub pro děti, WIFI, parkování

Cena nezahrnuje:

pobytovou taxu ve výši 2 € / osoba starší 14 let / den

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od centra města Centrum 1000 m
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Vnitřní bazén Vnitřní bazén ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Lednička Lednička ano
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén Dětský koutek ano
  • Fitness Fitness ano
  • Bezbariérový přístup Bezbariérový přístup ano
  • Domácí zvířata povolena Domácí zvířata povolena ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kavárna Kavárna ano
  • Nonstop recepce Nonstop recepce ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Popis

Brána do Dolomit

Oblíbené italské středisko Val di Fiemme tvoří severní bránu do Dolomit. Atraktivní vzdálenost z České republiky, široký výběr svahů, moderní přepravní zařízení a bezkonkurenční infrastruktura v údolí přitahují každoročně stovky českých lyžařů. 115 kilometrů perfektně urolbovaných sjezdovek nabízí strmé černé padáky, široké červené dálnice, kopce s muldami, rodinné modré panoramatické trasy i dětské cvičné loučky. Výkonná sněžná děla pokryjí téměř všechny úseky střediska a připravují svahy na nápor lyžařů v začátcích sezóny. Nadmořská výška od 860 do 2388 metrů slibuje kvalitní sněhovou nadílku na výše položených sjezdovkách. Naopak chaty v údolí nemívají vždy romanticky bílé střechy. Údolí Val di Fiemme hostí každoročně proslulý běžkařský závod Marcialonga. 70 kilometrů dlouhá stopa zůstává k dispozici milovníkům běžeckého lyžování po celou sezónu a dalších 57 kilometrů vyfrézovaných tratí tvoří snadné i sportovní okruhy pro klasiku a bruslení. 6 snowboardových parků rozesetých po slunečných svazích Val di Fiemme připravuje celodenní vyžití pro profíky i začátečníky na prknech. Střediska nezapomínají ani na vyznavače free ride jízdy volným terénem a připravují značené trasy v hlubokém sněhu.

Après-ski

Pestrá paleta après-ski aktivit nadchne i ty nejnáročnější návštěvníky. V ceně vícedenního ski pasu je zahrnuto vstupné do krytého plaveckého bazénu a na zimní stadiony v Cavalese a Predazzo či na kluziště pod širým nebem v Lago di Tesero. Obereggen láká na osvětlenou sáňkařskou dráhu a noční lyžování za svitu měsíce. Turistické spolky organizují vycházky na sněžnicích a chodce často míjí koňská spřežení s kožešinou vystlanými saněmi. K netradiční zábavě patří jízda na sněžném skútru, který si můžete vypůjčit a brázdit na něm liduprázdné svahy. O večerní program se postarají restaurace, bary a diskotéky.

Doprava

Val di Fiemme patří k nejlépe dostupným italským střediskům. Trasa z Prahy měří jen 705 kilometrů a z Brna 740 kilometrů. Valná většina cesty je po dálnici. Pouze posledních 26 kilometrů stoupajících ke středisku vede po udržované horské komunikaci s výborným značením. Záchytná parkoviště u dolních stanic lanovek jsou zdarma. Pravidelné skibusy propojují všech 12 areálů v údolí. Vstupenkou na palubu autobusu je platný ski pas. Každý den tak můžete lyžovat v jiném středisku a vychutnávat si rozmanitost sjezdovek a fun parků.

Kolik to stojí?

Val di Fiemme nabízí několik typů ski pasů. První z nich, Val di Fiemme / Obereggen, platí v areálech Ski Center Latemar, Ski Area Alpe Lusia, Alpe Cermis, Passo Rolle, Passo Lavazé, Oclini, Nova Ponente a Monte S. Pietro. Ještě lákavější ski pas Dolomiti Superski opravňuje lyžaře k neomezenému vstupu do všech 12 areálů v údolí. V ceně ski pasu jsou navíc vstupné do krytých bazénů a na kluziště. Šestidenní permanentka Val di Fiemme / Obereggen stojí 241 € pro dospělé, 169 € pro náctileté a 217 € pro seniory. Děti do 8 let lyžují v doprovodu rodičů zdarma. Slevy pro skupiny získáte přímo na pokladnách.

Léto na úpatí Dolomit

Val di Fiemme, prosluněné údolí s příjemnými obyvateli a nepředraženými službami, si získalo oblibu turistů z celého světa. Pokrývají ho hluboké alpské lesy, vysoká pohoří, holé skalnaté vrcholky a celou atmosféru dokresluje řeka Avisio. Přírodní parky, jako je Paneveggio – Pale di San Martino Natural Park, a dobrodružná zábavní centra Acropark Molina di Fiemme, Areopark Ziano di Fiemme a Avisio Park Masi di Cavalese připravují bohatý letní program pro veřejnost. Pěší stezky v délce 57 kilometrů jsou uspořádány do okruhů podle náročnosti. Značené trasy pro horská kola provádějí cyklisty okolo přírodních a kulturních zajímavostí. K dalším oblíbeným aktivitám patří minigolf, rybaření, rafting, tenis, plážový volejbal a jízdy na koních. Koupání si dosyta užijete v 25 přístupných alpských jezerech. Milovníci historie si nesmí nechat ujít návštěvu městečka Cavalese s honosnými domy feudálů z 12. století a proslulé geologicko-etnografické muzeum v Predazzo.

  • Vzdálenost od centra města Centrum 1000 m

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 3 °C v noci -9 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 3 °C v noci -8 °C

  • Sobota 5 °C v noci -2 °C

  • Neděle 5 °C v noci 0 °C

  • Pondělí 4 °C v noci -3 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout