Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/slovensko/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

Depandance Magnólia (resortu Beatrice)

Hodnocení: 0/5

Slovensko, Vysoké Tatry, Tatranská Lomnica

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Depandance Magnólia (resortu Beatrice) Hodnocení: 0/5

VILA MAGNÓLIA

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Popis

Vila svým výhodným umístěním je snadno dostupná autem, autobusem i vlakem. V bezprostřední blízkosti se nachází lyžařské středisko s nejvýše položenou a zároveň nejdelší sjezdovkou na Slovensku, která je garancí nejlepší lyžování na sluneční straně Vysokých Tater. Nad Tatranskou Lomnicí bdí majestátní Lomnický štít s nadmořskou výškou 2 633 m, na který se můžete dostat visutou lanovkou a vychutnat si neopakovatelný pohled na krásné štíty a doliny Tater. V nejbližším okolí najdete množství turistických tras dostupných v zimě i v létě, fantastické přírodní scenérie, čistou přírodu, malebné vesničky se stále žijícími folklórními prvky.

V nejbližším okolí se nachází Bobová dráha Tatrabob – bobovka v Tatranské Lomnici vytváří zábavu po celý rok. Na půlkilometrové trase vás čeká 12 záludných \"zákrut\". Držte si čepice!

Ubytování

Studio 1/2
Studio se skládá z předsíně, koupelny se sprchovým koutem a WC a jedné místnosti se 2 lůžky s pohovkou, konferenčním stolkem, TV/SAT, rádiem, kuchyňským koutem se základním kuchyňským vybavením, dvouvařičem, a ledničkou. Ubytování ve studiu je vhodné max. pro 2 osoby.
Studio 1/3+2 přistýlky
Dvoupokojové studio se skládá z předsíně s šatnou, ložnice (není oddělena dveřmi) s manželskou postelí a jedním lůžkem, obývací místnosti s rozkládací pohovkou, konferenčním stolkem, TV/SAT, rádiem, ledničkou. Studio má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC. Ubytování ve studiu je vhodné pro 3 – 5 osob.
Apartmán 1/3+2 přistýlky
Dvoupokojový apartmán se skládá z předsíně s šatnou, ložnice (oddělena dveřmi) s manželskou postelí a jedním lůžkem, obývací místnosti s rozkládací pohovkou, konferenčním stolkem, TV/SAT, rádiem, ledničkou. Apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC. Ubytování v apartmánu je vhodné pro 3 – 5 osob.
Apartmán 1/4+2 přistýlky
Dvoupokojový apartmán se skládá z předsíně s šatnou, ložnice (může ale nemusí být předělena dveřmi) s manželskou postelí. Obývací místnosti s manželskou postelí + rozkládací pohovkou, konferenčním stolkem, TV/SAT, rádiem, ledničkou. Každý apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a WC. Ubytování v apartmánu je vhodné pro 4 – 6 osob.

Slevy

Jedno dítě do 6 let na přistýlce zdarma. Parkování přímo před vilou zdarma.

Bonusy

10% sleva v restauraci Olívia Starý Smokovec – platí při každé rezervaci

20% sleva do Aquacity Poprad – platí při každé rezervaci

10% sleva v restauraci Koliba Kamzík – platí při každé rezervaci

10% sleva v restauraci Salaš Slavkov – platí při každé rezervaci

10% sleva v restauraci Olívia Tatranská Lomnica – platí při každé rezervaci

15% sleva na vsup a zábavu – platí při každé rezervaci

10% sleva na vstup – platí při každé rezervaci

10% sleva na vstup do galerie – platí při každé rezervaci

10% sleva na vstup do galerie – platí při každé rezervaci

10% sleva na vstup a konzumaci – platí při každé rezervaci

25% sleva na hru – platí při každé rezervaci

Příplatky

Rekreační poplatek 2 EUR/osoba a den, platba na místě. Vratná záloha 70 EUR/studio nebo apartmán a pobyt. Dětská postýlka včetně polštáře a peřinky 465 Kč/pobyt. Pobyt se psem není možný.

Cena zahrnuje:

Rekreační pobyt

Cena za celé studio nebo apartmán / noc se snídaní. Cena za přistýlku není započtena v ceně za celé studio nebo apartmán.

Prodej pobytů je na základě plovoucích cen, proto uvedené ceny v cenové tabulce jsou jen orientační. Plovoucí ceny se mění dle obsazenosti termínů. Čím je termín více vyprodaný, tím je vyšší cena. Proto se vyplatí kupovat si pobyty s předstihem, kdy termíny jsou minimálně obsazené. Ušetříte. Přesná cena Vám bude sdělena při potvrzení rezervace.

Jedno dítě do 6 let na přistýlce zdarma. Parkování přímo před vilou zdarma.

Cena nezahrnuje:

  • Rekreační poplatek
  • Vratná záloha
  • Dětská postýlka
  • Jedno dítě do 6 let na přistýlce

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 600 m
  • TV TV ano
  • Lednička Lednička ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Vyberte si termín

Destinace

Popis

Miniaturní velehory, či České velehory na Slovensku. Až tyto názvy uslyšíte věřte, že se nejedná o nic jiného než o Vysoké Tatry. Zimní Tatry: to je špičkové lyžování na vysoko položených sjezdovkách, skialpinismus, freeride a spousta zábavy a sportu.
  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 600 m

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 33 °C v noci 27 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 32 °C v noci 28 °C

  • Neděle 33 °C v noci 27 °C

  • Pondělí 33 °C v noci 27 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout