Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/slovensko/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

SKI & FUN

Hodnocení: 0/5

Slovensko, Nízké Tatry

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Popis

Hotel SKI vám přiroste k srdci svým jedinečným retro designem, který umocní atmosféru horského prostředí, do kterého je zasazen. Lokalita Zahrádky je vyhledávaná a oblíbená všemi věkovými kategoriemi. Zažijte u nás chvíle plné zážitků a zábavy, na které budete vždy rádi vzpomínat se svými přáteli, spolužáky či kolegy. Vychutnejte si lahodná domácí jídla v příjemném prostředí restaurace Hotelu SKI. Ať už ve dvou nebo v kruhu přátel doporučujeme navštívit SKI Bar v tradičním duchu. Dopřejte si relax po celém dni na svahu či po túře a načerpejte nové síly v harmonickém prostoru wellness. Objevte blahodárné účinky finské sauny a odpočiňte si v tichém podmanivém prostředí. Vraťte se s námi do školních dob a zažijte pravou retro atmosféru hotelu, který vám připomene časy škol v přírodě či prvního lyžařského zájezdu se spolužáky. V Hotelu SKI vás čeká dovolená přímo na sjezdovce, kterou si může dovolit každý. Středisko Jasná se nachází v národním parku Nízkých Tater a představuje největší lyžařský areál ve střední a východní Evropě s výbornými podmínkami pro zimní sporty na severní i jižní straně Chopku (2024 m). Jasná nabízí 50 km lyžařských tratí, přičemž většina z nich jsou dlouhé sportovní tratě, 23 lanovek a vleků, 12 freerideových zón, snow park, bohatý aprésský program, nejnovější infrastrukturu kabinových a sedačkových lanovek.

V nejbližším okolí se nachází Demänovská jeskyně svobody – jedna z nejkrásnějších přírodních památek Nízkých Tater a Slovenské republiky vůbec.

Dále pak Tarzánie - Jasná – jedná se o nejdelší překážkovou lezeckou lanovou dráhu ve Střední Evropě s rozlohou cca 5 000 m2.

Nebo také Chopok – třetí nejvyšší hora Nízkých Tater (2023,6 m) nabízí nádherný výhled do okolí.

Nebo dále ještě Ski areál Jasná – velké a velice ambiciózní lyžařské středisko na hřebeni Nízkých Tater. Slovenský skiareál číslo 1.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje Standard a nabízí: dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek s vlastním sociálním zařízením (koupena se sprchou a WC), jsou ideální pro pobyt ve dvou i na dovolenou s rodinou či přáteli. Pokoje se dvěma přistýlkami jsou řešeny formou patrové postele.
Pokoj Standard s výhledem: dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek s vlastním sociálním zařízením (koupena se sprchou a WC). Jsou vhodné na pobyt v páru, dovolenou s rodinou nebo s přáteli. Pokoje jsou s výhledem na svah. Pokoje s dvěma přistýlkami jsou řešené formou poschoďové postele.
Podkrovní pokoje Standard: dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek s vlastním sociálním zařízením (koupena se sprchou a WC), jsou ideální pro pobyt ve dvou i na dovolenou s rodinou či přáteli. Pokoje se dvěma přistýlkami jsou řešeny formou patrové postele. Nacházejí se přímo v podkroví v komorním a útulném prostředí.
Podkrovní pokoj Standard s výhledem: dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek s vlastním sociálním zařízením (koupena se sprchou a WC), jsou ideální pro pobyt ve dvou i na dovolenou s rodinou či přáteli. Nacházejí se přímo v podkroví v komorníma útulném prostředí s výhledem na svah.
Rodinný pokoj: Dopřejte si skvělou dovolenou pro celou rodinu. V našich rodinných pokojích se stejně dobře cítí rodiče i děti. Manželská postel a rozkládací gauč v rozměrech plnohodnotného dvojlůžka zajistí komfort během celé dovolené. Francouzská okna nabídnou krásný výhled a dodají dostatek světla a pocit tepla. Na pokojích je vlastní sociální zařízení (koupena se sprchou a WC).
Rodinný pokoj s výhledem: Dopřejte si skvělou dovolenou pro celou rodinu. V našich rodinných pokojích se stejně dobře cítí rodiče i děti. Manželská postel a rozkládací gauč v rozměrech plnohodnotného dvojlůžka zajistí komfort během celé dovolené. Na pokojích je vlastní sociální zařízení (koupena se sprchou a WC). Francouzská okna nabídnou krásný výhled a dodají dostatek světla a pocit tepla. Pokoje jsou s výhledem na svah.
Jedno ložnicový apartmán: Prostorné apartmány jsou tou správnou volbou pro rodinnou dovolenou i pro dovolenou s přáteli. V apartmánech je vlastní sociální zařízení (koupena se sprchou a WC). V hotelu se nacházejí 3 jedno ložnicové apartmány – v každém patře jeden. Apartmány nabízejí výhled do doliny.

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko nebo přistýlku se snídani zdarma. Dětská postýlka zdarma.

Příplatky

Pobyt se psem 20 EUR / noc. Rekreační poplatek 1,5 EUR/osoba a den, platba na místě.

Cena zahrnuje:

Ubytování se snídaní, lanovkami a vodními parky

snídaně formou bufetu
bezplatné Wi-Fi připojení
vstup do wellness
lístky na lanovky a vstupy do vodních parků v ceně pobytu *

  • Nabídka platí pro všechny pobyty v termínu od 21. 4. 2024 do 30. 11. 2024 (poslední den check-out). Nabídka neplatí pro příjezdový den (check-in) a počet lístků se rovná počtu nocí během pobytu. Lístky jsou nepřenosné a v daný den je možné využít zároveň lístky na lanovky v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách a také vstupy do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová během aktuální provozní doby.


Využití lístků na lanovky i vstupů do vodních parků je podmíněno registrací všech členů rezervace do programu Gopass před nástupem na pobyt. Pokud již klient registrovanou Gopass kartu má, je třeba ji předložit při check-inu. V případě zájmu o vydání Gopass karty na recepci hotelu, bude její vydání na místě zpoplatněno částkou 2 €. V případě odmítnutí registrace klienta do Gopass ztrácí nárok na čerpání služeb – lístků na lanovky a vstupy do vodních parků, jakož i finanční kompenzaci.

Cena na osobu / noc se snídaní a programem. Prodej pobytů je na základě plovoucích cen, proto uvedené ceny v cenové tabulce jsou jen orientační. Plovoucí ceny se mění dle obsazenosti termínů. Čím je termín více vyprodaný, tím je vyšší cena. Proto se vyplatí kupovat si pobyty s předstihem, kdy termíny jsou minimálně obsazené. Ušetříte. Přesná cena Vám bude sdělena při potvrzení rezervace.

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko nebo přistýlku se snídani zdarma. Dětská postýlka zdarma.

Cena nezahrnuje:

  • Rekreační poplatek
  • Pobyt se psem

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 50 m
  • Bar Bar ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Destinace

Popis

Nízké Tatry jsou druhým největším Národním parkem a čtvrtým nejvyšším pohořím Západních Karpat. Jestliže v případě výšky obsadily až třetí místo, pak v případě celkové rozlohy zaujímají místo první. A skutečně Nízké Tatry jsou nejrozsáhlejším pohořím nejen Slovenska, ale celých Západních Karpat.
  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 50 m

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout