Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/slovensko/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

Liptov

Hodnocení: 2/5

Slovensko, Nízké Tatry

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

HOTEL LIPTOV

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Popis

Svým prostředím a nabízenými službami nadchne srdce všech dobrodruhů. Je vhodný pro aktivní dovolenou, ale i klidný odpočinek a načerpání energie z přírody přímo v Jasné. V těsné blízkosti hotelu se nacházejí upravované lyžařské sjezdovky, běžkařské tratě, turistické stezky, nová kabinová lanovka z Bílé pútě na Priehybu nebo kabinová lanovka GrandJet.

Během celého pobytu se staráme o maximální spokojenost a pohodlí našich hostů. Kromě standardních hotelových služeb jsme připraveni vyjít vstříc i vašim individuálním přáním.

parkování přímo u hotelu hotelová zahrada s prostornou terasou a výhledem na hřeben Nízkých Tater venkovní hřiště u hotelu (fotbalové, volejbalové a basketbalové hřiště, dětské prolézačky, trampolína) široká nabídka volnočasových interiérových aktivit přímo v hotelu (lezecká stěna, billiard, stolní tenis, stolní fotbal, šipky, jukebox, společenské stolní hry) dětský koutek úschovna lyží finská káď v exteriéru hotelu (dle dostupnosti) pet-friendly hotel (možnost pobytu s domácím mazlíčkem) informační turistické služby

V nejbližším okolí se nachází Demänovská jeskyně svobody – jedna z nejkrásnějších přírodních památek Nízkých Tater a Slovenské republiky vůbec.

Dále pak Tarzánie - Jasná – jedná se o nejdelší překážkovou lezeckou lanovou dráhu ve Střední Evropě s rozlohou cca 5 000 m2.

Nebo také Chopok – třetí nejvyšší hora Nízkých Tater (2023,6 m) nabízí nádherný výhled do okolí.

Nebo dále ještě Ski areál Jasná – velké a velice ambiciózní lyžařské středisko na hřebeni Nízkých Tater. Slovenský skiareál číslo 1.

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích standard s vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou a toaletou). Pokoje rovněž poskytují možnost doplnění přistýlek ve formě rozkládacího gauče, přenosného lůžka nebo palandy. Ve všech pokojích se nachází francouzský balkon a dostatek úložného prostoru. Velikost pokoje od 22 m2. V rodinných pokojích se dvěma ložnicemi naleznete dostatek ubytovacích kapacit pro rodiny a skupiny 5 až 6 osob. V hotelu se nacházejí dva pokoje tohoto typu a jsou situovány ve druhém patře. V pokojích se nacházejí dvě průchozí ložnice – jedna s manželskou postelí, druhá se dvěma patrovými postelemi / jednou patrovou postelí a možností další jedné přistýlky. K tomuto typu pokojů přísluší kromě dostatku úložného prostoru také prostorný balkon. Pokoje mají vlastní koupelnu s vanou a hygienickým vybavením, nicméně toaleta se nenachází přímo na pokoji. K pokojům přísluší samostatná toaleta, která se nachází hned vedle pokoje na chodbě a je určena výlučně pro tento pokoj. Rozloha: obývací prostor od 28 m2, balkon od 5 m2.

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na služby ZDARMA.

Cena zahrnuje:

Ubyt. s polopenzí, skipasy/lanovkami a vod.parky

Ubytování s polopenzí, skipasy/lanovkami a vodními parky
snídaně formou bufetu
večeře formou výběru z menu
parkování přímo u hotelu
skipasy/lístky na lanovku ve střediscích Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso, Starý Smokovec, Jasná a vstupy do vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová (počet nocí = počet skipasů, vstupů) *

  • Nabídka platí pro všechny pobyty v termínu od 01.12.2023 do 21.04.2024 (poslední den check-out). Během pobytu dostanete skipasy platné ve střediscích Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso, Starý Smokovec a Jasná (počet nocí = počet skipasů). Nabídka neplatí pro příjezdový den (check-in). Skipas lze využít i jako pěšácký obousměrný lístek na lanovky v lyžařských střediscích. Novinkou je, že v daný den lze využít zároveň skipasy v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách a také vstupy do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová, během aktuální provozní doby.


Využití skipasu/lístku na lanovky i vstupů do vodních parků je podmíněno registrací všech členů rezervace do programu Gopass před nástupem na pobyt. Pokud již klient registrovanou Gopass kartu má, je třeba ji předložit při check-inu. V případě zájmu o vydání Gopass karty na recepci hotelu, bude její vydání na místě zpoplatněno částkou 2 €. V případě odmítnutí registrace klienta do Gopass ztrácí nárok na čerpání služeb – lístků na lanovky a vstupy do vodních parků, jakož i finanční kompenzaci.

Cena za osobu / noc s polopenzí a programem. Prodej pobytů je na základě plovoucích cen, proto uvedené ceny v cenové tabulce jsou jen orientační. Plovoucí ceny se mění dle obsazenosti termínů. Čím je termín více vyprodaný, tím je vyšší cena. Proto se vyplatí kupovat si pobyty s předstihem, kdy termíny jsou minimálně obsazené. Ušetříte. Přesná cena Vám bude sdělena při potvrzení rezervace.

Dítě do 6 let bez nároku na služby ZDARMA.


Informace o hotelu

  • Dětský koutek, Dětské hřiště Dětský koutek ano
  • Tenis, Volejbal Tenis ano
  • Domácí zvířata povolena Domácí zvířata povolena ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Popis

Nízké Tatry jsou druhým největším Národním parkem a čtvrtým nejvyšším pohořím Západních Karpat. Jestliže v případě výšky obsadily až třetí místo, pak v případě celkové rozlohy zaujímají místo první. A skutečně Nízké Tatry jsou nejrozsáhlejším pohořím nejen Slovenska, ale celých Západních Karpat.

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 6 °C v noci 0 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 8 °C v noci -3 °C

  • Sobota 11 °C v noci 7 °C

  • Neděle 11 °C v noci 8 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout