Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/slovensko/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

Ovruč

Hodnocení: 4/5

Slovensko, Vysoké Tatry

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Aplend Hotel Ovruč

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Informace

*Check in: od 14:00- 19:00 ( v případě pozdějšího příjezdu je nutné kontaktovat recepci)
*Check out: do 10:00
*Recepce: 24/7
*Dětská postýlka: 15€/ pobyt
*Pobytová taxa: 1,50€/ osoba/noc
*Parkování: zdarma
*Nekuřácký hotel
*Domácí mazlíčci: nejsou povoleni
DYNAMICKÉ CENY - Ceny se mohou měnit podle obsazenosti hotelu. Přesné ceny na vyžádání.

Středisko

Štrbské Pleso
Praha: 540 km, Brno: 340 km, Bratislava: 320 km

Poloha

Apartmány hotelu Ovruč se nacházejí v klidné lokalitě na Štrbskom Plese, kde jsou krásné panaromatické výhledy na Vysoké Tatry. Leží v blízkosti lyžařských středisek či turistických stezek. Apartmány jsou pouhých 10min od oblíbené přírodní atrakce Štrbské Pleso, jen 2 minuty chůze od železniční stanice a 2 minuty od zastávky skibusu, který Vás zaveze až do lyžařského střediska.

Vybavení

Recepce, parkoviště, wellness, úschovna kol a lyží

Ubytování

Apartmán 2+0 (ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s pohovkou, TV, koupelna se sprchovým koutem, fénem, kuchyňka s myčkou nádobí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí, ledničkou, kávovarem, mikrovlnou troubou, jídelní kout.
Deluxe Apartmán 2+2 (Ložnice s manželkou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, TV, kuchyně s myčkou nádbí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí, ledničkou, kávovarem, mikrovlnou troubou, koupelna se sprchovým koutem, fénem na vlasy.
Studio Standard 2+0 (Ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s pohovkou, TV, koupelna se sprchovým koutem, fénem, kuchyňka s myčkou nádobí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí, ledničkou, kávovarem, mikrovlnou troubou, jídelní kout.
Studio Galéria 2+3 (otevřená ložnice s manželskou postelí, otevřený pokoj s jedním lůžkem na poschodí, přístup po žebříku, obývací pokoj s pohovkou, TV, koupelna se sprchovým koutem, fénem, kuchyňka s myčkou nádobí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí, ledničkou, kávovarem, mikrovlnou troubou, jídelní kout.
Studio Deluxe 2+2 (otevřená ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s pohovkou, TV, koupelna se sprchovým koutem, fénem, kuchyňka s myčkou nádobí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí, ledničkou, kávovarem, mikrovlnou troubou, jídelní kout.
Premium Apartmán 2+2 (Ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, TV, koupelna se sprchovým koutem, fénem, kuchyňka s myčkou nádobí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí, ledničkou, kávovarem, mikrovlnou troubou, jídelní kout, balkon s venkovním posezením
Apartmán Deluxe s dvěma ložnicemi 4+2 (2 ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, TV, koupelna se sprchovým koutem, fénem, kuchyňka s myčkou nádobí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí, ledničkou, kávovarem, mikrovlnou troubou, jídelní kout, balkon.

Stravování

Bez stravování. Všichni ubytovaní hosté mají nárok na 10% slevu stravování ve všech Aplend Restauracích ve Vysokých Tatrách - Koliba Kazmík ve Starém Smokovci a Olivia Restaurant v Tatranské Lomnici. Před placením je nutné se prokázat platným ubytovacím voucherem.

Sport a zábava

Wellness - 3 druhy saun, vířivka, oddychová místnost, ochlazovací zóna

Lyžování

Štrbské Pleso
nadmořská výška: 1350 m - 1820 m
Jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek na Slovensku nabízí díky vysoké nadmořské výšce a 100% umělému zasněžování skvelé lyžařské podmínky. Zkušenější lyžaři ocení 3 km dlouhý sjezd Solisko. Pro snowboardisty je v areálu snow park. Bežkaři mají k dispozici 27 km běžeckých tratí. Středisko nabízí 3 km modrých a 6 km červených sjezdovek. K přepravě slouží 3 sedačkové lanovky a 4 vleky.

Vybavení hotelu

  • Novinka
  • WIFI zdarma

Informace o hotelu

  • TV TV ano
  • Bar Bar ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Vyberte si termín

Destinace

Popis

Miniaturní velehory, či České velehory na Slovensku. Až tyto názvy uslyšíte věřte, že se nejedná o nic jiného než o Vysoké Tatry. Zimní Tatry: to je špičkové lyžování na vysoko položených sjezdovkách, skialpinismus, freeride a spousta zábavy a sportu.

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout